bu konu baþlýðý altýnda aklýnýza esen her þeyi yazabilirsiniz, rahat olunuz.. sýnýr tanýmayýnýz, aman okuyan ne der acaba kaygýlarýna kapýlmayýnýz...
haydi rastgele![]()
bu konu baþlýðý altýnda aklýnýza esen her þeyi yazabilirsiniz, rahat olunuz.. sýnýr tanýmayýnýz, aman okuyan ne der acaba kaygýlarýna kapýlmayýnýz...
haydi rastgele![]()
müsadenizle baþlýyorum,, meyvelerden armut.. armudun sapý üzümün çöpü.. yaþasýn özgürlük
NEDEN herþey bende saklý olmak zorunda!!!!!!!!!!!!!!!
bahçelerde saksaðan,gel bize bazý bazý
DAm üstünde saksaðan, vur beline kazmayýý![]()
M I S I R L I O Ð L U ( Kahidze)
Ey kör!Bu yer, bu gök, bu yýldýzlar,boþtur boþ!
Býrak onu bunu da gönlünü hoþ tut hoþ!
Þu durmadan kurulup daðýlan evrende
Bir nefestir alacaðýn, o da boþtur boþ!
(S)aklýmda...![]()
"Kolaylaþtýrýnýz Zorlaþtýrmayýnýz"
hadis-i þerif
kartal kalkar dal sarkar,dal sarkar kartal kalkar![]()
"Mürekkebi kurumayan yüzyýllýk mektupsun."
Ýftar saati yaklaþtýkça
TürkGürcü.com' a ithaflarý
TürkGürcü.com 'a iftarlar diye mi okumaya baþladým nedir
bir de faith7 vardý di mi?
o yazýyý da fatih7 diye görür oldum
bir göz doktoruna gitmem lazým evet![]()
caným sýkýlýyor pöfssssss .. bak caným sýkýlmaa artýkk külahlarý deðiþcez haberin olaa
.. Hepsi yaralar,sonuncusu öldürür ..
uyumak istiyorum.uykum gelmiyor. pofff![]()
yaþamak insan olmak sonuna kadar........ATAOL BEHRAMOÐLU DERKÝ;Yaþamak görevdir bu yangýn yerinde yaþamak,insan kalarak
inaç yada inandýðý deðerler uðruna ölüme yürüyenler çok onurlu yaþamýþtýrlar.Kim ?deðerleri uðruna ölümü göze alýr yaþama arzusuyla ...
Uðrunda ölüme gidilen þey kendini karanlýkta bir ýþýk gibi hissettirir.
Ölüm seni yanýltmasýn ........bir düþün yaþananlarý,alnýný korkusuzca kaldýr kimin yanýndasýn yerin neresi ve senin en çaresiz anýnda tek silahýn nedir?ölüm seni yanýltmasýn...Nihat Behram
okullarda açýldý haydiiiiiii hayýrlýsýý![]()
Görmeye korktuklarýmýz olur bazen insan gönül aynasýna bakmaktan korkar peki gördünüzmü görünmeyeni?
TürkGürcü.com ithaflar TürkGürcü.com'a iftiharlarbugün de böyle hadi hayýrlýsý Quo vAdis Ak_ari ?
Þu anda konuyu 1 kullanýcý okuyor. (0 kayýtlý, 1 misafir kullanýcý)
Sosyal Paylaþým Aðlarý